Kategorier
Stockholm

Snart över för den här gången

Nu är åtminstone julafton snart över för den här gången.

”Torsdag 17 jan – Sista beställningsdag innan jul!

I enjoy controlled loneliness. I like wandering around the city alone. I’m not afraid of coming back to an empty flat and lying down in an empty bed. I’m afraid of having no one to miss, of having no one to love.”                                              Kuba Lojewódzki

Skönt få sova ut, skrev jag ju. Vaknar kl 7 som vanligt, läser DN. Korsord men ingen  sudoku, vad är det här för julafton?! Sen somnar jag till sist om, går upp kl 10. Halv två sätter jag på potatisen.
Bra foto, Matt Black.
New York City: 21 grader Celsius på julaftonsmorgonen.
Störigt att wysiwyg inte funkar, vill ha dubbla radavstånd mellan styckena men det får jag inte hur jag än bär mig åt.

Lucia-

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015