Kategorier
Stockholm

Fota för din egen skull

There are many photographers who make images hoping that they will get a lot of attention, acclaim, and ”likes” on social media. But that is the wrong approach; you need to first start off by shooting for yourself. Shoot as if you will never show your photos to anybody. This will make your images much more authentic and personal.
Eric Kim

Hoppas kan man ju alltid. De bilder jag trott mest på vad gäller ”likes” har inte rönt något större intresse på Flickr, Tumblr, än mindre på Fotosidan. Måste ju betyda att jag har en egen smak, och det är jag glad för.

Man skulle kanske ta upp fågelskådningen igen? Har sett varfågel, men ingen härfågel. Det är bökigt att ta sig kommunalt till de bästa ställena, som Angarnsjöängen. Hjälstaviken har jag aldrig besökt just av den anledningen. Ågesta funkar dessbättre.

Snattaren tog väl vara på sig?

Vinterpromenad-från-ovan

Nu väntar jag bara på att SAS ska dra igång sin rea så jag kan boka New York-resan. Det pirrar alltid så skönt i magen när jag sitter och ska bestämma datum och hitta hotell. Det är ett rätt stort beslut ekonomiskt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016