Kategorier
Stockholm

Nämen hej

“For me, capturing what I feel with my body is more important than the technicalities of photography. If the image is shaking, it’s OK, if it’s out offocus, it’s OK. Clarity isn’t what photography is about.”
– Daido Moriyama

The heart is a delicate mechanism, as long as it’s ticking, it cannot be completely broken.”     
Laura Livia Grigore
Brutet verkar ett ben vara på den äldre kvinna som blir omhändertagen av ambulanspersonal på övre parkeringsdäcket. En ambulansman pumpar upp ett stöd runt det skadade benet allt medan mer snö faller och döljer de isfläckar som tidigare plusgrader skapat.

nämen-hej

I dag hade jag tänkt en massa men det blir nog att fortsätta röja lite på hemmaplan.

Har suttit och kikat genom bilder i Lightroom på stora datorn. En massa kopior och massor av bilder försedda med ett utropstecken, dvs filen kan inte hittas. Mycket blev kanske knas när bilder överfördes från gamla till nya iMacen. Sen pajade en strömspik två av mina externa hårddiskar, vilket också kan påverka. Det jag skulle behöva göra är att städa bland bilderna på MacBooken, som har ont om utrymme.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016