Kategorier
Stockholm

Fotospår, min röst i öknen

I går blev det bara en promenad till Konsum, med paus på vägen för lite kylslagen fågelskådning. Nu när det är kallt finns det bara rinnande isfritt vatten på ett ställe och dit måste fåglarna förr eller senare. Gärdsmygen ska jag se, innan jag går. Gärna vattenrall också men den tror jag inte finns kvar. Edit: såg gärdsmygarna, de var två, omgående. Nästan inget öppet vatten alls, snö överallt.

Trist, som alltid, att folk är så sega på att kommentera på Fotosidan. Det leder bara till att man själv struntar i att skriva något om andras bilder, man får ju inget tillbaka. Fortsätter lägga in bilder i ”Avtryck, intryck, ögonblick” ett tag till. La in en testbild, skrolla ner till bloggposten ”Experiment”, så ser ni vilken. En bild som ser ut som skit som tumnagel.  Men jag gillar den. Roligt nog har den fått flera positiva kommentarer.

På tal om kommentarer, det är jag ju verkligen inte bortskämd med här.  Fotospår, min röst i öknen, typ.

Den här bilden hittar jag när jag städar i arkivet. Tycker det blev bra med trapporna i förgrunden och paret som skyndar förbi uppe i bild. Gatlyktan lyser upp vänster övre hörnet bra.

trappa-par

Läser att Herman Hesses Stäppvargen kom etta bland efterfrågade böcker på Bokbörsen, de har jag någonstans. Liksom Gabriel Garcia Márques Hundra år av ensamhet och Olof Lagercrantzs Om konsten att läsa och skriva, som kommer strax därefter. Får kanske bli en pensionsförstärkning så småningom, bokförsäljning.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016