Kategorier
Stockholm

Kvalitetstid med mig själv

Do not be afraid of spending quality time by yourself.” 
Albert Camus

Det är inget jag är rädd för, utan tvungen till. Och att resa på egen hand till Gotham City är väl kvalitetstid om något. Däremot har jag inte bestämt vad jag vill göra i sommar. Har kikat lite på London, men det känns bökigare när man inte kan stan. Berlin har jag bra koll på och kan utvidga mina utflykter då jag har gratis åkkort via hotellet. Först måste jag ha koll på stålarna, det är en slant som ska ut nästa månad.

”– Are you single?
– Single bells single bells single all the way. Oh what fun it is to watch my heart stay safe and others’ break all day yay.”

Byst,-Eiffeltorn-sv-v

David Bowie har lämnat oss. Det tycker jag inte om! Världen känns fattigare nu.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016