Kategorier
Stockholm

Lätt ha-begär

I had nothing to offer anybody except my own confusion.
Jack Kerouac
Nya Fujifilm X-Pro2 verkar vara en kanonkamera. Skapar ett lätt ha-begär. 18 papp är dock en summa som motsvarar en New York-resa inklusive hotell. Börjar fundera på att sälja min 5D Mark II för att få in  stålar, men den har ett skadat skyddsglas som måste fixas först. Ser på Blocket och Tradera att jag inte får jättemycket för den, många annonser mellan 5 – 8000:-.
Mental fiskvård: Rena löjan.
I dag blir det att diska och skriva veckobrev, sen Premier league-fotboll. I morgon? Kanske ändå en fototur till stan. Läste att kameror inte gillar när det är riktigt kallt, och det lär det ju vara även i morgon. Vi får se, helt enkelt.
Fotboll, ja. Att kolla på fotboll på tv kommer snart att kosta skjortan, när Viasats stora prishöjning träder i kraft. Skit att man som konsument in te kan plocka ut de bitar man vill ha i sitt tv-utbud. Visar tydligt att våra politiker står närmare näringslivet än väljarna.
skuggspel-i-spegling
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Lätt ha-begär”

Tjena Matti!
Jag håller med dig ang habegäret. Vill också ha. Svenska spel kan man ju inte lita på, så det blir väl vatten och bröd. Man kanske får hoppa över brödet också. Men det verkar vara en bra kamera.
Läckert foto på skuggbilden.

Tjenare, Sven!
Å andra sidan duger X-T1:an rätt bra. Men man får se om/när galenskapen slår till och man ändå tackar upp sig på X-Pro2:an.

Stängt för kommentering.