Kategorier
Stockholm

Urban safari på G

Don’t wish it was easier, wish you were better. Don’t wish for less problems, wish for more skills. Don’t wish for less challenges, wish for more wisdom. The major value in life is not what you get. The major value in life is what you become. Success is not to be pursued; it is to be attracted by the person you become.”
Jim Rohn
Tror jag ska börja kolla mina Flickr-grupper. En grupp, ”Strikes a chord”, som jag var med i innehöll bara mina bilder. Gruppen var i övrigt heldöd. Så jag gick ur.
Det borras åter i väggarna. Ett kärt ljud en lördagkväll när man tittar på tv. På söndagsmorgonen ett envist knackande medan man läser morgontidningen.
Det ser i detta nu ut som om jag beger mig in på en fotosafari i den urbana djungeln. Vad månde komma ut av det?
Två-tjejer
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016