Kategorier
Stockholm

”Show me the money”

The camera need not be a cold mechanical device. Like the pen, it is as good as the man who uses it. It can be an extension of the mind and heart.”
John Steinbeck
”Show me the money”, brukar det ju kunna heta i diverse aktionrullar från westerns till deckare. Skulle vilja att någon visade mig lite pengar så jag får råd att gå på workshop i New York City. Tror det skulle vara givande och få mig att ta ett steg till. Okej, man kanske ska fatta att man snart fyller 63 , å andra sidan har vi ”livslångt lärande”.
Kom iväg på min söndagsfototur. Kallt om händerna så det var vantar på. Det fick till följd att kamerarattandet åkte hit och dit och det blev till exempel inte alltid det skärpedjup jag tänkt. Och plötsligt hade jag panoramainställningen på. Några bilder lyckades jag ändå rädda hem och de kommer i sinom tid, måste suga på dem först. Har ingen känsla att någon bild blev kanon, dock.
Vid-bordet-(Fotografiska)
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ””Show me the money””

Det var en uppiggande bild, nästan så man börjar skela av de olika ytorna 🙂 Lite 60-talskänsla också.

Stängt för kommentering.