Kategorier
Stockholm

Borttrollade kilon

I want nothing. I just want the emptiness to mean something.”
Ernest Hemingway, The Complete Short Stories

Uffe L publicerar sig igen på sin blogg. Det är glest mellan inläggen. Men de är bra när de kommer.

”18 jeans som trollar bort tre kilo”, läser jag på en söndagsbilagas första sida. Inte så mycket per jeans med andra ord. Inte så mycket över huvud taget. Känner mig för övrigt rätt frisk igen, har inte behövt använda nässprej på flera nätter nu. Dags för NYC-träning?! Mest för flåset, väger mina 90 pannor som jag gjort i ett decennium minst.

Läste om en engelsk by som hade bekymmer med ett inträngande mystiskt ljud som ingen visste ursprunget till. Genom mitt nattöppna fönster hör jag också ett pipande av okänt slag. Gissar att det är gatlyktan som står för det.

tullhuset-kvinna

Bilden ovan har jag ungefär samtidigt publicerat på Fotosidan, Flickr och Tumblr. Fotosidan: 16 tittar – 2 kommentarer, Flickr: 172 tittar – 6 favoriter, Tumblr: 24 notes/favoriter.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Borttrollade kilon”

Tjena Matti!
Ser att du har tappat några kilon. Samma här. För min del har det blivit nära femton som jag hoppas kunna hålla borta.
Skarp bild. Gillar ljuset i bilden samt den sparsamt mänskliga närvaron.
Jobbar du under sportlovsveckan? Tänkte på en fika någon dag.

Tack för gillandet av bilden, Sven.
Jag jobbar hela sportlovsveckan, tyvärr. Men en fika går väl att klämma in om än inte mitt på dagen.

Stängt för kommentering.