Kategorier
Stockholm

Kemikalier bland kemikalier

If something is going to happen to me, I want to be there.”
– Albert Camus
Kemikalier ska stå bland andra kemikalier, säger handlaren Joakim Skotte till Aftonbladet, och flyttar besprutade vindruvor till hyllan för rengöringsvätskor och diskmedel.”
Gatuförsäljning-Sergels-torg
 Sovmorgon. Uppger min sittplats på bussen till en ännu äldre herre med ryggproblem, den yngre kvinnan bredvid hade samma bekymmer med det gemensamt att det var följden av bilolyckor. Får sen stå resten av resan bland en grupp förskolebarn på väg till Skansen.
Hinner med ett besök på Fotografiska innan jobbet och fixar samtidigt medlemsskap i Familjen. Köper Erik Johanssons Imagine innan jag går in och ser nämnde Johanssons bilder i storformat. Fantastiskt fantasifullt!. Walter Collection gav kanske inspiration till bildserier, annars väl mycket porträtt för min smak. Bland andra Avedons porträtt. Tajt upptill, skulle säkert nån säga.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016