Kategorier
Stockholm

Tunnelbaneghosts

Din skit”, säger brittiska premiärministern Cameron till avhoppade ministern Iain Duncan Smith. Låter lite Trump-et, á la Donald.

Fjärrkontrollen fortfarande spårlöst försvunnen. Har ingen aning om vart den kan ha tagit vägen. Brukar inte tappa saker, så den ligger nog nånstans ändå.

Reflective-women-plus-male
Tycker det är är en stark och därför bra bild, en av mina bättre på sistone. Som vanligt är inte omvärlden överens med mig om detta 🙂

Sparade en dryg fyrhundring i går kväll. Satt och skrev ut bilder som eleverna tagit under Elevens val, men hittade inte en elevs bilder. Minneskortet var raderat så jag började testa olika recoveryprogram och hittade till sist ett, men korttransaktionen funkade inte när jag skulle köpa det. Som tur var, för sen slog det mig att jag skulle kolla den aktuella lånekamerans datuminställning. Bingo! Den stod på 2009-02-20 nånting och då var det bara räkna sex dagar bakåt och leta där i Lightroom. That did the trick.

https://spiderman70.tumblr.com/post/141443083029/streetarteverywhr-nafik-artwork-in

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Tunnelbaneghosts”

Jaha, en Merilaidare igen… 😉
Lite synd med den lilafärgade lampan. Väldigt filmiskt annars.

Kunde ju för all del gjort den svartvit, men lamporna hör till tunnelbanemiljön och lever ibland sitt eget liv, på gott och på ont. Men en Merilaidare är det 🙂
Tack, Katja!

Stängt för kommentering.