Kategorier
New York

Lost and found

Avslutade gårdagen med en kvarts promenad ner till Haymarket Bar & Kitchen på 29:e gatan. Tog en mac´n´cheese, rätt smaklös, och en Other Half Brettarillo. Det senare är en öl.

Lyckades tappa bort ena hotellnyckeln, ett sånt där plastkort. Har ingen aning om hur det gick till. Mådde av och till dåligt över det under natten. Det måste ha följt med iPhonen upp ur fickan, helt enkelt.

solkatter-och-skuggor-2-(1-av-1)

Vaknar kl 5 och hämtar mobilen för att kolla de senaste händelserna på bloggar, fotosidor och Aftonbladet. Kl 6 sätter jag på duschen och låter den stå på så vattnett ska bli varmt. Blir lätt nerstänkt och sätter på mig min fleecetröja. Känner nåt fyrkantigt och platt nere vid fickorna. Ingenting i fickorna men i ett veck på insidan av tröjan ligger den saknade kortnyckeln. Vicken röta!

pathway-upprätad-(1-av-1)

I dag traskar jag söderut, mot No Relations Vintage. Lika bra att ha det besöket gjort. Regnig start på dagen utlovas, uppehåll från kl 12.

Duschvattnet hann bli hett och vredet sitter längst in. Äsch, det löste sig. Var sen ensam på frukosten. Inga pålägg annat än sylt/marmelad. Men gratis.

http://streetarteverywhr.tumblr.com/post/142444412450/i-love-ny-kwuemolly-stencilart-stencil

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016