Kategorier
New York

Ol´ blue eyes is back

Ligger på rummet och blundar med vänstra ögat som sakta känns bättre och bättre. Kastar ett öga, det friska, på klockan och ser att det är Europa league och potentiell kanonmatch mellan Liverpool och Dortmund. Två favoritlag dessutom. Hinner precis in på grannpuben The Playwright innan matchen börjar.

”Därför vinner Liverpool” hinner jag skymta på AB:s webb, efter tio minuter står det 0-2. Mitt öga klarade också tio minuter innan jag fick knipa igen det för resten av matchen. Liverpool vänder till sist och vinner dubbelmötet efter en match som motsvarade förväntningarna.

7-(1-av-1)

Kollar mina bilder på teven. Flera bilder får nytt liv, andra växer från att ha ratats vid påseende på MacBookens 13-tummare. Intressant att se dem stora och obehandlade.

Blir gunghungrig sent på kvällen och tar hissen ner till restaurangen för middag. Får 10% rabatt som hotellgäst men pyntar ändå $40.

ballet-on-wall-(1-av-1)

Ol´ blue eyes is back. Som jag hoppades är ögat rätt okej efter en natts sömn. Ser bra med det och innan jag petat in kontaktlinsen så känns det inte något särskilt heller. Däremot återstår att få kontakt mellan extern hårddisk och dator. Rätt många bilder i den där lilla boxen, synd att tappa dem.

keith-on-the-wall-(1-av-1)Sista dagen, i morgon blir det utcheckning och lång väntan på Newarks flygplats, ännu längre resa hem över Atlanten.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016