Kategorier
Stockholm

Sista måltiden

Sista frukosten i NYC på ett tag. Stoppade på mig ett par bananer att peta i mig innan jag checkar ut. Hade tänkt ta flera men resten var gröna. Är lite förkyldseg i huvudet så jag tar en omgång till i bingen innan jag packar.

over-exposed-sides-(1-av-1)

Ser på väderprognoserna att jag var här en vecka för tidigt. Nästa vecka får de över tjugo grader flera dagar. Attans!

profile-(1-av-1)

Inget Harlem eller Brooklyn, bara Manhattan denna gång. Finns att upptäcka här så det räcker. Såg att Bernie Sanders höll ett massmöte i Washington Park. Det missade jag, dels för att jag inte visste, dels för att det var kvällen när jag hade problem med ögat.

Hem till uppladdning av de tre senaste dagarnas gatufoto och till fajten med jetlaggen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016