Kategorier
Berlin

Österut

Inget fel på säng, kudde eller annat men jag har hittills inte sovit särskilt väl. Fast jag borde, särskilt i går efter sen fotboll. Vilar ett par timmar efter frukost istället.

Fotboll, ja. Sällan har väl en mästerskapsturnering gått så tvärtom mot vad jag hoppades och trodde. Höll Spanien som vinnare av hela turneringen innan, trodde Kroatien, Polen, Tyskland bland andra skulle gå längre och hade ingen föraning om Island och Wales. Och jag gick all in på Frankrike i finalen.

Arkitektur-(1-av-1)

I dag styr jag kosan österut. Varför vet jag inte, kanske för att jag vet att jag ska västerut i morgon? Annars inget särskilt på agendan mer än att få till bra bilder. Ska försöka få ro att sätta mig och skissa lite. 25° redan halv nio men åskvarningen är borta ur prognosen.

Lider av den klena uppkopplingshastigheten som gör att bilder tar minuter att visas och det blir knepigt även på fejan. Men, men, det är inte hela världen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Österut”

Fräckt mönster i bilden! Varför vet jag inte var den är tagen?
Hade gärna unnat dig att Tyskland vann när du ändå är i Berlin.

Stängt för kommentering.