Kategorier
Berlin Stockholm

Räven skriker i Ormingenatten

En räv skriker hest i Ormingenatten, alla katter till varnagel.

Försöker i det längst få mina drömmars bilder att fastna på nåt slags minneskort men får ge upp och vakna. Till en lördag, vilket ju kan kvitta när man har semester. Den direkta motorvägsbussen går inte på helgerna, det är det enda som stör lite.

Joggarsiluett-

Båda mina provutskrifter gick fel om än med inte så mycket. Lyckades klura ut en rimlig kompromiss mellan höjd och bredd. Däremot kan det bli svårt att få ihop åtta bilder, till och med sex, som passar i hop. Från NYC, då. Just nu har jag fyra.

I dag blir det först Mindepartementet, sen bort till Scandinavian Photo för att köpa mer fotopapper. Blir lite dyrt det här. Men fint i slutändan, hoppas jag.

 

http://omgstreetart.tumblr.com/post/147833442232

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016