Kategorier
Stockholm

Som i en dröm

Har ju tidigare berättat att jag då och då drömmer fantastiskt. Så fantastiskt att jag försöker hålla mig kvar i drömmen så länge som möjligt. Till sist blir jag ju tvungen att gå upp och strax är drömmen lika borta som en poppad såpbubbla. Funderar på om det är vad jag äter på kvällen som gör att jag drömmer. Eller kombinationen jag dricker, pulverespresso, lättmjölk och råsaft av apelsin. I natt drömde jag att jag såg ett fin motiv med ljus och skuggor och jag slet fram kameran och tog flera bra bilder med bra djup, personer i förgrunden och perfekta skuggor. Men sen kände jag en plastig känsla i handen, kameran jag tagit fram var en leksakskamera eller nån lomo. Och precis som natten före avslutades drömmandet med att jag förtvivlat försökte få fram bilden.

busspegling-moln

Söndag, vad göra av den. Tja, inte vet jag, får se framåt elva tolv om det blir nåt mer än en promenad ner till Coop. Har ju fortfarande två berlinböcker att sätta ihop och väntar bara på rätt inspiration. Och inramningarna, ska skriva ut bilderna på nyinköpta satin professional semigloss-pappret.

 

http://nycgraffiti.tumblr.com/post/147852575146

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016