Kategorier
Stockholm

Feedback på G

Den här helgen ska vi få feedback på våra workshop-bilder via mejl. Det blir ju spännande även om jag inte tror på standing ovations för det jag skickade in. Bidraget var mer med en glimt i ögat än seriöst.

Det fortsätter att kännas bra, mitt gatufotande. Jag är nöjd, sen om andra gillar det jag gör, fine. Om inte, så okej, men jag gör mitt.

Försöker komma ifrån att plåta människor rakt uppochner, som denna:

smoker

…men människor i en miljö och ett ljus jag gillar fortsätter jag med ett tag till:

kvinna-slussen

Gillar skarpt solljus och vad det kan göra för speglingar, skuggor et cetera. Men snart är höstmörkret här och soltimmarna färre. Solen kommer å andra sidan stå härligt lågt med långa skuggor och spännande motljus. Och är det grått vet jag vilka motiv jag ska leta efter och det blir kanske mer svartvitt.

 

https://gbrown615.tumblr.com/post/150193940890

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016