Kategorier
Stockholm

Värsta skräckfilmen

En brand kan förvandla bussterminalen vid Slussen till en dödsfälla.
Det hävdar en riskhanteringsexpert och kräver att riskerna ska utredas mer.
– Jag fasar för ett sådant scenario, det är värsta skräckfilmen, säger Lars Harms-Ringdahl, tidigare professor i riskhantering.

Det hajar till och med en lekman! Å andra sidan, när bussterminalen står klar har jag slutat jobba för gott och då har jag inte råd att åka in till stan.

Plåtar Slussenrivningen och utan att nånsin ha varit ens nära en krigszon tänker jag ändå att det här är hur det ser ut.

ahlgrens-slussen

Manchesterderby kl 13.30, en måste-se-match så det blir en vilodag. Kan behövas, nästa jobbvecka kan bli tuff. Redan veckan som gick ställde sina krav. Jag kan köra sudoku som test på hur dagen varit, har den varit ansträngande klarar jag med nöd och näppe den enklaste och jag gör hårresande missar. Vid läggdags har hjärnan kommit ifatt och det brukar gå att lösa den svåraste sudokun.

ror-slussen

Men det är ändå lite häftigt med den brutala rivningen av Slussen, ur fotosynpunkt.

skussen-fonster

Inget fotande i dag alltså, och ingen närvaro vid vernissagen på Moderna. Förutom fotbollen har jag ett veckobrev att författa och skicka ut och ett eftersatt hushåll att ta hand om. Men det finns ju en söndag.

 

http://g-a-oo.tumblr.com/post/150197176669

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016