Kategorier
Stockholm

Nu är det förkylt

Snappar ibland åt mig Metro, gratisblaskan, när jag åker tunnelbana till jobbet. Kollar i dagens nummer en sida med New York-tips där man bland annat lyfter Broome hotel som ”a hidden gem”. Undrar dock vem man vänder sig till när ett rum kostar 4500:- för en natt.

Plötsligt kommer jag inte åt startsidan på Facebook. Tja, det fanns ju ett liv före fejan. Äh, det var snart okej igen. Ingen glädje med den sorgen, med andra ord.

distorted-reflection-3

Har åkt på en redig höstförkylning. Brukar inte smittas av ungarna, kanske är det någon förälder som delat med sig av baskeluskerna vid något utvecklingssamtal.

Uppmanas att uppgradera till MacOS Sierra. Vet inte om jag törs, det brukar bli knas med kringutrustningen, typ skrivare och scanner. Vi får se hur jag gör.

Kör ett gammalt tangentbord sedan mitt nyaste inte längre får kontakt med datorn, efter ett batteribyte (!). Det gamla har väldigt svårt att få till mellanslagen. Och min magiska mus tappar titt som tätt kontakten även den.

 

http://omgstreetart.tumblr.com/post/151297456262

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016