Kategorier
Stockholm

Gatufoto i höstrusk

Blir mer och mer nöjd med min i NYC inköpta ruskjacka. Först tyckte jag den var för vid nertill men nu till hösten är den perfekt. Får plats med kamera och extra objektiv plus lite till i fickorna. Den blir jackan i Berlin på sportlovet, kompletterad med min fleeceväst med ännu fler fickor. Och dagens väder påminde mycket om sportlovsvädret i Berlin och till och med om tidiga aprilvädret på Manhattan. Nja, det var ett par grader kallare där. Tar en java på Kafferepet och blir av med ett rör enkronor.

Nej, vi missade den!

Pokémonjakten pågår för fullt överallt på stan.

barn-mobil

Gråmulet och regn, en utmaning för gatufotografen. Letar som vanligt efter speglingar men de är blekare när vädret är grått. Några bilder fick jag ändå med mig och de kommer här inom kort. Tror jag får köra blixt lite mer under höst och vinter. Intressant uppgift det också.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/151563687812/henri-senders-no-further-information-more

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016