Kategorier
Stockholm

Hissnande

Ett ringformat örhänge blänker till bland alla stressade fötter när jag följer med strömmen mot Slussens tunnelbanespärrar. 

First Aid Kit-syskonen Johanna och Klara kliver på och sätter sig bredvid respektive mittemot mig på tunnelbanan hem. Passar på att fråga om de gick på min skola som unga. ”Nej.”

Var lite trött efter gårdagens istidsutflykt, tog tre wienerbröd och en påse bilar som middag. Bilarna kunde jag låtit bli, de gasade runt i kistan så jag inte kunde sova.

Istidsterrängen har länge gäckat mig, norr blir plötsligt söder och jag har funderat på hur det går till. Men en andra koll på Google Earth ger mig en teori om hur det gått till. Ska få den bekräftad när jag åker med sista gänget.

hiss-svv

På lördag ser det ut att vara dags för en old time buddies-träff igen. Vi funderar på att se beatles-filmen Eight Days a Week och sen käka och ta några öl. Kan betyda att söndagen går bort som fotodag.

http://anniecle.tumblr.com/post/151669680325/zzzze-ernst-haas-new-york1952-medium

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016