Kategorier
Stockholm

Vintern är över oss

I går hade isen lagt sig på Sarvträsk. Det var vinter i luften när jag åkte in till stan och vernissagen på Galleri Kontrast, ”Framed”. Ingen rusning när jag var där så det var gott om plats att bese fotografierna. En fin blandning var det, godis, chips och vin, och fotografier förstås. Tog sen en kort runda i de omgivande kvarteren. Stannade till för en öl på Omnipollos Hatt. Ett ställe jag tänkt besöka många gånger, nu blev det av. Dokumenterade olika vinklar av slussendemoleringen innan jag åkte hem.

I dag ligger snön vit över min förort och jag tänker inte gå utanför dörren.

Ibland blir man inte klok på tidningarna:

Tre Kronor-spelarna visade känslor och var heta i matchen. Speciellt i slutskedet när domarna först blåste för sex spelare på isen för Tre Kronor, något som var helt fel eftersom Tre Kronor hade sex spelare på isen.

Sex är inte lika med sex?

Eller den här:

En plogbil har fattat eld och brinner för fullt på E18 utanför Stockholm. Vägen är nu helt avstängd i södergående riktning.
– Hela förarhytten bara brinner, säger vittnet Malin som körde förbi.
Enligt räddningstjänsten är det i princip hela bakpartiet av plogbilen som brinner.

Lite bak och fram, kan man tycka.

man-skugga-skeppsbron

Flera kunder väljer att flytta sina evenemang från Grand Hotel i Stockholm. De gör det i protest mot att hotellet hyrt ut lokaler till fredagens omdiskuterade prisgala där Sverigedemokraterna bjudit in andra europeiska politiker.

Ibland blir man glad av det man läser.

Nu tänker jag ägna nån timme åt morgontidningen.

http://onewishfish.tumblr.com/post/152770791628

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016