Kategorier
Stockholm

Sällskap i NYC

Visar sig att några av mina dagar i New York sammanfaller med en kollegas dito. Lite kul att kunna ses där och få koppla av med att prata lite svenska. Fick mig att börja längta lite. But first I take Berlin.

Ser att Frank Lampard lägger av i New York City Fotboll Club när 2016 löper ut. Då lär jag inte gå och kolla några fler matcher med dem. Vore kul att se något på Madison Square Garden, dyrt som sjutton dock. Googlar för skojs skull: ”Sektion 100: Perfekt! Billiga biljetter i den här sektionen kostar mellan 150-400 dollar.” Då får svenska kronan ta och stärkas rejält mot dollarn!

ung-kvinna-i-hatt

Blir ibland riktigt inspirerad av de bilder jag ser främst på Tumblr, och då menar jag målningar och kollage. Måste röja i det soprum jag lever i så jag får plats att kanske ta upp målandet igen. Får lite feeling för vissa foton också, till exempel att de måste tagits hyperfocalt, manuell skärpa och typ f8, inställt.

 Trump plockar ihop sitt team:

Steve Bannon som chefsstrateg och senior rådgivare. Bannon hoppade på Trumps kampanjtåg i augusti och var fram tills dess styrelseordförande för den högerpopulistiska sajten Breitbart. En sajt som, under Bannons ledning, publicerat rasistiska, sexistiska och antisemitiska artiklar.

Den republikanske rådgivaren John Weaver, som arbetade för John Kasichs kandidatskampanj, höjde också ett varningens finger. ”Den rasistiska och fascistiska extremhögern representeras bara några fotsteg från det Ovala rummet. USA, var väldigt vaksamma”.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/153181585172/cornel-lucas-joan-collins-1952-source

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016