Kategorier
Stockholm

Vinterfebern grasserar

Ibland imponeras jag av mig själv, som när jag hittar grejer jag inte sett på evigheter. Nu senast ett så kallat tjänstekort, ett plastkort med ett chip för kortinloggning på skolans datorer. Har aldrig använt det så det har lagts åt sidan. Nu plötsligt behöver jag det och då gräver jag fram det ur skrivbordets djup. Bara så där! Sen att det inte fungerar när jag kommer till skolan är en annan sak.

siluettprofiler-slussen

Läser att flera känner sig håglösa och trötta i det vintergrå. Inte jag. Men jag undrar om jag inte börjar bli förkyld ändå. Känns inte helt hundra i halsen. Båda lärarna i mitt arbetslag har däckat med feber och en del elever är också hemma. Måste klara skoldagen i morgon då jag vikarierar för en av ovan nämnda lärare. Sen har jag en helg att vila upp mig på. Och på måndag är ett gängkollegor bokade i min porträttstudio.

http://julesfalkhunter.tumblr.com/post/153306908479/magastrom-window-gubbängen-november-2016

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016