Kategorier
Stockholm

Blåst

Regnade satan i går, tur att det var plusgrader annars hade vi haft ett snökaos igen.

Tjänstekortet jag nämnde senast behövde uppdateras så efter det kommer jag in på skolans datorer, men inte på programmet Outlook.

Klarade fredagen också, eleverna var snälla. Får se vad jag har ork till i dag. Slussen borde få sig en titt igen. Man har dragit om gång- och cykelbanan under Slussen och det ger lite andra vinklar. Och det kan ju bli en öl på Omnipollos hatt igen. Enda hotet är den förkylning jag känner kommer krypande. Sol, säger prognosen. Alltid nåt!

smokers-break

Sover till kl 7.30. Vackert så. Hör att det blåser ute. Det gillar jag inte. Kan bli en hemmadag. Och det finns att göra! Gäller bara att orka göra det när det ser så oöverkomligt ut.

Men först ska morgontidningen läsas. Fick en liten, inte aha-upplevelse men en oho-dito. Läser om försvaret och ÖB som skriver att det handlar om inställningen hos soldaterna, att oavsett vilket angrepp man möter, eller hur många man är, ska inställningen vara att ställa sig i vägen. Samtidigt läser man hur företagen har problem att hitta anställda som klarar av de grundläggande kraven att vara i tid, över huvud taget dyka upp, hugga i när de väl är på jobbet och hålla tempot. Hmm!

http://menteenquiebra.tumblr.com/post/153013144608/ruipalha-simplicity-by-rui-palha-via

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016