Kategorier
Stockholm

Strange fruit for Trump

Rebecca Ferguson är en av de som fått frågan att uppträda när Donald Trump tillträder som USA:s 45:e president. Sångerskan twittrade att hon ödmjukt antar förfrågan om hon får sjunga Billie Holidays låt Strange fruit, skriver BBC.

Strange fruit har beskrivits som en av de största protestsångerna någonsin, och beskriver lynchningarna av den afroamerikanska befolkningen i 20-talets USA. ”Black bodies swinging in the southern breeze” går en textrad.

Ur GP, 3 januari 2017.

Respekt!!!

Annars, morgonrutiner med förhinder. När jag skulle duscha fanns inget varmvatten och jag drog mig till minnes att det skulle vara avstängt under dagen. Nåt skulle fixas nånstans.

slussen-man-krycka-svv

När alla andra skriker, viskar vi på ett utdött språk.

Klartecken för skyddsjakt på talgoxar i Katrineholm

…och snart installeras en mobbare som president i USA. Vart är vi på väg?

Har alldeles för mycket tid nu när jag är ledig, och förmår inte alltid att göra nåt vettigt av den. Hänger på Fejan och hittar ibland nån sajt som vill att man ska svara på frågor. Senast ”Which kind of photographer are you?”. Svarade på ett gäng frågor och fick tillbaka omdömet:

You’re an ”Untapped Potential” Photographer! You’re in a PERFECT position!  You LOVE photography & have what it takes to really hone your craft – and you can do so without the stress of having to solely rely on photography for your income.

”Untapped Potential Photographer”, man tackar 🙂

Är inne och kollar på New York igen och hittar nya ställen att ta en titt på. Elliot Erwitt här bättre koll:

http://oldnewyork.tumblr.com/post/155430381941/kvetchlandia-elliott-erwitt-new-york-city

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017