Kategorier
Stockholm

Kalla fötter

The bad artists imitate, the great artists steal.
Banksy
Ingen DN! Hade missat att det är Trettondag i dag. Tråkig morgon.
Kollade en video om ”millenials”, det vill säga den kommande generationen. Som bland annat är beroende av sina mobiltelefoner och uppkopplingen till sociala media. Vilket är lätt att bli. Jag kollar också flera gånger i timmen om jag har fått några likes på mina bilder på Tumblr, Flickr och FB. Fick en tankeställare och ska försöka ransonera mina tittar. Inte så lätt visar det sig.
Solen hånler där ute så jag måste bara hoppa i långkallingarna och traska till bussen.

Tar en runda i SoFo, kallt om fötterna, kallt om händerna och det blir inte jättemycket fotat. Tror det är en bit under -10°. Full fart i söders pulkabackar, några barn gråter i snön. På Slussen har ett gäng skidåkare kom in efter en tur ute i Nacka-Värmdö.

I morgon är det en konstvernissage jag ska försöka bevista, sen blir det lite mer söderfoto. Kommer jag ihåg så ska jag kolla var baren Tweed ligger. Har de öppet tar jag mig kanske en provdrink.

http://artnarratives.tumblr.com/post/155483569869/728-2

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017