Kategorier
Stockholm

Vi är inte såna…

In America and the west (okay, perhaps mostly America) — we are told from a young age to “stand out” and “be different.”

What if we applied a different philosophy? Rather than to stand out, to just be simple and plain? Rather than wearing flashy clothes, to wear more subdued clothes? Rather than having a lot of social media followers, to have a few dedicated followers?

Har ett litet gäng på Tumblr som lajkar mina bilder frekvent och det känns kul.

Kunde inte skicka några mejl under helgen, en katastrof när jag har ett veckobrev att få ut. Det var ett tag sen senast det inträffade, men det har hänt alldeles för ofta. Och supporten påstår att det är något med min mejlklient. That´s bull! Om en och en halv månad byter jag operatör, och hoppas på ett snabbt och felfritt bredband.

Söndag! Tråkväder! Fotosafarin inställd!

http://streetzen.tumblr.com/post/156493998572/hollywood-2016

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017