Kategorier
Stockholm

Red card for a piss

Startar min söndag med morgontidningen redan halv 5 på morgonen, sen sov jag vidare till halv 9. Kollar rollingstone.com och en intervju med Gail Ann Dorsey, Bowie´s basist, ser en 38 minuter lång livevideo med Bowie och Nine Inch Nails och två versioner av Under Pressure som Bowie och Gail Ann Dorsey gör tillsammans. Kanon!

Big news:

I en match mellan Shettleston och Shotts Bon Accord blev målvakten Gary Whyte så pass kissnödig att han i den 72:a spelminuten ställde sig bakom sitt mål och slog en sjua.

När han kom tillbaka på planen fick han se domaren dra upp det röda kortet.

Hade en kreativ stund i duschen (!), massa tankar. Kolla NYC-resa i höst, skippa sommarresan, ta itu med svartvita Berlinboken och lite till. Går in och kikar på resor, ser lite tufft ut för NYC. Får kanske bli tvärtom, Berlin till sommaren och inget i höst? Eller inget, gissar att det är dyrt att senboka till sommaren. Boken, jobbig tröskel numer på Blurb, inte helt enkelt att fatta hur jag ska göra.

Fotosidan: Deltog i en tävling i Gatufotopoolen, ”Årets gatufoto”. Poolvärden Anders F. Eriksson kommenterar: ”Totalt kom det in 19 bilder till utmaningen och 16 röster. Förhoppningsvis blir det bättre fart på utmaningarna allt efter (vi är ju trots allt 1575 medlemmar i gruppen), eller så är intresset för sådant kanske helt enkelt för lågt – tiden får utvisa.”

Tack för visat intresse, typ!

Dagens promenad blir kort, ner till centrum och Coop. På övre planet finns i dag fyra pysselbord med personal och några små sitter och klipper och målar.

Kan fortfarande inte skicka mejl och det gick inte heller att söka semester.

http://colin-vian.tumblr.com/post/156522665671


Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017