Kategorier
Stockholm

Omvärderingstid

Kommer hem, vattnar blommorna, packar upp, tvättar och laddar upp berlinbilderna på stora datorn. Tiden och den större bildskärmen gör att jag omvärderar flera bilder. Däremot blir det sällan bättre när jag ger mig på en redan redigerad bild och ska redigera om den från scratch, det blir nästan alltid sämre än vid första bearbetningen. First impression lasts, typ. Hittar i alla fall några bilder till som jag, jag, tycker är riktigt bra. Det brukar dock inte alltid delas av den stora publiken. But what the häck?!

Lite jobbigt var det att konstatera att våren tagit ett rejält kliv tillbaka medan jag var nere och fick känna på densamma i Berlin. Från +17° i lördags till minus 1 på måndag morgon. Snö i dag!

Fick ett mejl:

Hej Matti,
du har blivit inbjuden av inger morgondotter jacobsen att gå med i gruppen ’U t t r y c k’.

Du är inbjuden till gruppen Den Högre Skolan som är ett sällskap av Fotosidan.se medlemmar som har ett utmärkande drag av hög nivå, ambition, driv och kompetens. Medlemmarna i gruppen tycker att du når upp till detta och bjuder därför in dig.

Bussigt, men såvitt jag vet var jag redan medlem i den gruppen, Uttryck alltså. Den Högre Skolan har jag inte hört talas om. Men omdömet kan jag ändå slicka i mig 🙂

Sista dagen i Berlin lyckades jag samla på mig några bilder till min samling Torn posters, en bildkategori jag gillar mycket. Särskilt om jag hittar nåt riktigt bra. Så blev det kanske inte nu, men ändå. Jag gillar det slumpartade.

Hämtade mina beställda Cuff wrist straps till mina kameror. Ska bara få tillfälle att montera dem. Ser i alla fall bra ut.

Strax daggs att bege sig till jobbet. Dit lär jag komma, får se om det går att komma hem efter en dags snöande. Är inte säkert på att de ansvariga lärt av förra snökaoset.

http://2000-lightyearsfromhome.tumblr.com/post/158036747081/de-salva-guido-guidi

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017