Kategorier
Stockholm

Bus stop

Avlyssnad monolog på tunnelbanan:

Hallå?!

(tystnad)

Varför ringer du till mig om sån´t här?!

(tystnad)

Hej då!

Träffar en gammal arbetskompis av en slump på Orminge COOP, vi jobbade på samma barnstuga för typ 30 år sen eller nåt. Det visar sig att han kommer till New York två dagar efter min ankomst. Vi bytte telefonnummer och ska försöka ses över en öl eller nåt. Kul med lite sällskap där borta också.

At the bus stop early one evening an old lady´s waiting for her bus.

Den här dagen 1994, dog Charles Bukowski. Tag gärna och läs något av denne färgstarke  författare.

“For those who believe in God, most of the big questions are answered. But for those of us who can’t readily accept the God formula, the big answers don’t remain stone-written. We adjust to new conditions and discoveries. We are pliable. Love need not be a command nor faith a dictum. I am my own god. We are here to unlearn the teachings of the church, state, and our educational system. We are here to drink beer. We are here to kill war. We are here to laugh at the odds and live our lives so well that Death will tremble to take us.”
― Charles Bukowski

Annars är det bara för trist att slira runt i slask och modd igen och att den förbannade förkylningen aldrig vill ge sig!

http://street.jpjouve.com/post/158153172588/excalibur-las-vegas-nevada-usa-february-2017

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017