Kategorier
Stockholm

Struck by GAS

Kan ju alltid använda långhelgen till att kolla de sista detaljerna innan resan och se till att inget blir glömt den här gången. Har ju numera två batteriladdare, tar med båda. Och det är väl här som riskerna finns, alla sladdar, adaptrar och småprylar som ska med, till kameror, mobil och dator. Flygbussbiljett och dollar ska fixas, sen vete sjutton om det är nåt mer än att tidsplanera resdagen. Incheckningen räknar jag med att ha gjort på nätet kvällen innan, på Arlanda är det bara bagageinlämning.

Bir lite sugen på att köpa Fujis X100F. Har ju generation one, X100. Vore bra med en kompakt men reliable kamera som komplement till X-T2:an. En som alltid får plats i fickan. All that GAS, gear acquisition syndrom!

https://oldnewyork.tumblr.com/post/159536589906/nycnostalgia-mickey-spillane-outside-of-the

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017