Kategorier
Stockholm

Viss teknisk framgång

Solig påskaftonsmorgon. Kollar vädret för min NYC-vecka, varmare än hemma men molnigt och en del regn. Det hinner förhoppningsvis ändra sig.

Fixar flygbussbiljetten.

Överraskar mig själv genom att få min all-in-one-skrivare att fungera med nya nätverket. Tamejsjutton, fixar jag inte teven också! Allt medan det aprilsnöar ute. Återstår fotoskrivaren och airport time capsulen. Mejlen också.

Mitt favoritölhak i Berlin får lite uppmärksamhet på webben:

Seestraße is an unassuming little spot for out-of-this-world beer, but that’s the randomness of Wedding doing its wonderful work on you. Here in this northerly Berlin neighborhood, Vagabund has made a name for itself as a top-of-the-line craft brewery and taproom. Founded by three Americans, the space is designed to invigorate a palate that’s feeling a little pulverized by too many Späti beers, but also seeking new and exciting aromas. With delicious pale ales and loads of one-off brews, there’s no shortage of variety or flavor at this locale. But the fun doesn’t stop there. Whether you’re in need of brewing lessons or even a party keg, you’ve come to the right place.

Hm, verkar ha förlagt ett kamerabatteri. Får se om det hinner dyka upp.

http://bitch-stole-my-whiskey.tumblr.com/post/159580095888

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017