Testimony

Ett vilset tivoli irrar sig in i bussterminalen på Slussen och rullar mot körriktningen vid hållplatserna.

Så tar det slut. ”Testimony” slutar med avskedsföreställningen ”The Last Waltz” och en stor tomhet, både för the Band då, och för mig som läsare nu. Lite samma feeling som när jag på fredag  ser min klass för sista gången, efter fyra år tillsammans.

Stockholmsderby, Bajern mot Djurgår´n. Som alltid numera ska det brännas bengaler vilket försenar matchstarten och sabbar för spelarna. Matchen som sådan fick ett förlopp man så väl känner igen. Djurgården tar ledningen, har initiativet, men tappar greppet och släpper in Bajen i matchen. Och torskar till sist. För att man inte ger 100% i precis varje situation.

– Han kan stanna i Real Madrid i resten av hans liv, citerar Aftonbladet Real Madrids president i en översättning från spanska. Resten av sitt liv, har jag lärt mig att det heter.

Testar en USB-sladd som följde med X100S i tron att det är en direktuppladdningssladd à la Canon. Det slog mig sen att kameran är för ny för att finnas med i LR, och självklart passar inte kamerakontakten till X-T2:an. Min kortläsare är av det lynniga, glappande, slaget och kräver lite mixtrande innan den kopplar.

http://keiichi-ichikawa.tumblr.com/post/161425636438/tokyo-japan

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017