100 enkronor mot en Mango mango mango

På väg till bussen ser jag två par tornseglare ovan för östra Orminge. Hörde en ensam utanför sovrumsfönstret i morse. Känns som om de bytt boplats. Eller att de som bott bland höghusen har fått leta bostad på annat håll. Men kul att se och höra dem i allafall.

Plåtar lite på Slussen innan jag tar en kort söderrunda. Tänker mig en öl på Katarina ölcafe men de är de enda som har stängt på hela Katarina ban. Tar mig tillbaka till Omnipollos hatt, byter 100 enkronor mot en Mango mango mango sour från Dugges. Läskigt läskande! Och skönt att bli av med ett gäng mynt. En massa flaggviftare knallar förbi nerför backen. En kompletterar med en Moderatlogga i andra handen.

Tror det är den 9:e man får veta om man får hänga på Stockholmsplanket. Spännande att se hur det blir med det. Sist var det ju många luckor efter fotografer som inte kom. Gick förbi Slussen och funderade på om jag skulle köra en lördagsutställning på nåt plank där. Vet att några kört nån ”Gerilla”-variant där ett par gånger.

http://howtoseewithoutacamera.tumblr.com/post/161436525248/by-davide-monteleone-from-red-thistle-2007-2011

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017