Börjar med hare, slutar med kanin

En hare skuttar runt när morgonens busshållplats, blev nog kvar på fel sida vägen för länge.

We lived together for some years, and I think we most fully understood each other when once I tried to kill him with a kitchen knife.

Jag har återupptagit läsningen av Joan Didion.

Tycker att jag saknar den ultimata fotoväskan, det är nog inte riktigt sant, men jag slänger i väg en impulsiv beställning av en sling bag jag tycker ser bra ut. Får se när och om den kommer. Är kanske en sån där hopplös DHL- eller UPS-leverans. (Edit: den är på väg).

Sista skoldagen med klassen jag haft i fyra år. Lite sorgligt men samtidigt är både jag och de färdiga för nya tag i nya klasser. Flera mysiga ungar byter skola och vi kommer inte att ses mer än kanske någon gång till, det är desto sorgligare.

Läser på Fotosidan att någon X100F-ägare har testat maxISO 51200 och det såg helt okej ut. Det måste jag testa, ska bara klura ut hur jag ställer in ISOt. Har bara 12 800 som max nu.

Kämpar mig in till stan efter jobbet. Dämpat hungern på Svejk med en Prager schnitzel och en halvmörk Primator. Blev inte piggare, sjönk snarare närmare koma. Tar bussen in mot Kungsan för att linka in på Ola Billmonts utställning Raggare på Carousel. Ola bjuder på ekologisk TT-mellanöl. Ingen favorit, men min princip är ju att man inte ska skåda given ök i burken. En kanin skuttar tvärs över min väg , hellre det än en rådis.

http://istumbled-upon.tumblr.com/post/161516305636/horseunderthetable-coming-back-to-home

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017