Vernissageförhinder

Stararna dominerar ljudutrymmet i min förort. Hörde dem sitta och svirra i morse, hörde dem genom sovrumsfönstret på kvällen. Inte helt olikt tornseglarna.

Fick alldeles för många presenter på dagens skolavslutning för att kunna ta vägen förbi dagens vernissage med Tre flanörer. Fick choklad och godis motsvarande en kommande övervikt på ett par kilo minst.

Sverige slår Frankrike lite tursamt men inte alldeles oförtjänt. Ett Sverige som utan Zlatan är ett härligt kollektiv som jobbar hårt och där alla bidrar. Underbart när det betalar sig.

Och lördag hann det bli. Läser på Fejan att Brian Downey, trummis i gamla Thin Lizzy, ska spela på Whelan´s i Dublin den första juli med sitt band Alive and Dangerous. Dubbel nostalgi här, Thin Lizzy är ett favoritband all times och Whelan´s är en favoritpub jag besökt flera gånger.

http://hipotermi-a.tumblr.com/post/161549208842

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017