Tyvärr föll inte lotten i din favör

Arbetsgruppen har nu lottat ut platserna till PLANKET Stockholm 2017 i bland 254 inkomna intresseanmälningar. Tyvärr föll inte lotten i din favör.

Lottat? My arse!

Börjar fundera på var min beställda väska tagit vägen.

Sov illa i värmen natten till måndag, något bättre i natt. Svårt att somna sen U21-landslaget gav bort ännu en match i EM. Men drömde rätt kul. Bland annat, svårt att beskriva en dröm, en rad med fem hästar och ryttare och längst fram en sjätte vänd bakåt mot de övriga. Han kastar en boll med quarterbackprecision femtio meter bak till den fjärde ryttaren som fångar den lika skickligt. Var kom den bilden ifrån?

http://exislanegra.tumblr.com/post/161960621489/imageseatthesoul-blue-moles

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017