DNA resultaten klara

Mejl från National Geographics:

Dear Matti,

Your DNA results are now ready!

Vaf..?!

Nytt mejl några timmar senare:

Dear Matti,

Earlier today we mistakenly sent an email that was intended only for certain purchasers of our Genographic Kit ancestry product. We apologize for any confusion or concern this email may have caused you.

Ursäkten accepterad! Hade i och för sig varit kul att få sitt Cromagnon-arv bekräftat.

Skönt att det är lite svalare på nätterna så det går att sova. Jobbigt när man klibbar fast i lakanet.

Strax midsommarafton. Hör ett par män diskutera segling till helgen, nån bekant kommer till ostkusten för första gången. De diskuterar om de ska gå till Stora Nassa eller Lilla Nassa. Björkvik dyker upp som ett alternativ. Fina ställen allihop. Min midsommar är en ickehelg. Har inte firat på decennier. Får se om jag ens köper någon öl.

http://exislanegra.tumblr.com/post/161960611819/imageseatthesoul-pavol-hudec-ahasver-1960-1970

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017