Drink or talk

Man märker direkt vad det är för typ av busschaufför för dagen. De stannar en meter innan där man står, trots att man står vid markeringen. De tittar rakt fram när man kliver på, inget ”god morgon” där inte. Känner ibland att man kanske skulle ta nästa buss, den här typen av chaufför kanske är lagd åt road rage.

Det verkar som om boken jag har med två bilder i (inga märkvärdigheter) är på gång även om utgivarna saknar stålar. De vill att jag ska hjälpa till med marknadsföringen genom att lägga upp den i mitt Facebookflöde. Men jag vill nog se den först.

Min kvitterapp fejade svårt härom natten. Väcktes av ett starkt kvitter från tallen utanför sovrummet och då jag hade mobilen bredvid mig testade jag appen. Men den föreslog helt fel fåglar, som inte lät ett dugg likt det jag hörde. Vilket sannolikt var en ovanligt rensjungande björktrast.

Jaha, midsommarafton. Tog ut lite innestående sömn och gick upp till halv tio. Tyvärr fick jag med mig lite huvudvärk upp ur bingen.

https://shihlun.tumblr.com/post/162155635214/diary-changyichen-路上-day-4-台北-taipei月曜日

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017