Ännu en midsommarafton

Ligger och lyssnar och sniffar på grannarnas midsommarfirande på grillplatsen nere på gården. Klockan 23.23 börjar det regna. Det är inte min huvudvärk egentligen, men jag får ändå gå upp och ta en treo.

Strax bara en vecka kvar till fyra veckors ledighet. Som vanligt kommer jag ändå att ägna tankar åt höstens verksamhet med nya förskoleklassen. Har alltid en massa jag vill göra, och det stupar oftast på att förutsättningarna saknas. På nya skolan är möjligheterna att dela på klassen ytterst begränsade. Men jag planerar ändå, som om…

Skulle behöva skapa lite creative space här hemma, om jag ska komma igång med tecknandet och målandet. Alternativen just nu är att hitta en annan plats för kontorsskrivaren, som nu står på ett fint skrivbord som skulle kunna vara bra för skapande, eller köpa bordsskiva och benbockar, typ, från IKEA och röja undan blommor i vardagsrummet.

Om någon skulle undra, jag ogillar absolut så kallad partiell färgläggning. Det vill säga där en detalj är i färg i en i övrigt svartvit bild. Oäck!

Tråkgrått väder denna midsommardag, blir nog bara en snabbis ner till Coop.

http://wankelmuth.tumblr.com/post/162191180736/wankelmuth-berlin-2017

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017