Klarade cutten, igen

Går med bestämda steg ner till mitt förortscentrum för att bli klippt. Som vanligt blir det kort och jag funderar på att sätta upp en komihåg-lapp på badrumsspegeln så jag vet vem det är jag ser där. Håret har en tendens att spreta lite hit och dit efter en sån här radikal klippning.

Har ju Irving Penn och Fotografiska att besöka. Börjar fundera på om mitt medlemsskap gäller fortfarande. Kollade kortet och det är daterat 1/3 2016 och då bör det ha gått ut, kollade sen Fotografiskas hemsida, sen deras app och ser att jag har abonnemang som gäller tills vidare. Bara att klicka i appen så får jag en entrébiljett i mobilen. Smidigt!

Annars har jag det så tråkigt det bara går så här i början på semestern. Energin har inte infunnit sig, helt enkelt.

Läser ut Klockan klämtar för dig och höll tummarna för ett lyckligt slut under de sista kapitlen (har sett filmen men glömt om det gick bra eller dåligt). Det gick åt helvete för det unga kärleksparet, precis som i filmen Titanic var det mannen som blev lämnad åt döden. Antar att det blir en bättre bok/film så. Kunde dock vara trevligt med lite feel-good nån gång.

Börjar genast med nästa bok, Byn i vulkanens skugga av Ester Blenda Nordström, och som handlar om en by långt borta i Kamtjatka.

https://imageseatthesoul.tumblr.com/post/162701732846/uncorazoneninvierno-nese-sahin

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017