Smultron och tjära

Creativity requires the courage to let go of certainties.
Eric Fromm
Det börjar inte så bra. Jag missar min buss som är tre minuter för tidig. Hinner dock ifatt den vid Orminge C där den inväntar någon lokalbuss.
Vet inte riktigt hur det kommer sig men jag åker bort till Kristineberg och går ner till Tranebergsbron. Claes brukar lägga upp bilder från den här bron, men jag känner inte igen mig. Han kanske plåtar från Brommasidan? Affe var förbi för några dagar sedan och det var vad som fick mig nyfiken. Knallar sen tillbaka hela vägen till Slussen, var kom den energin ifrån?
I Rålambshovsparken är det fullt av folk och smultrongersminen sprider sin doft över fattiga och rika solbadare. Vid Norr Mälarstrands skutor är det istället doften av tjära som gör sig gällande.
Bra motion, men jag är bra stel i lederna när jag kliver av bussen.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017