Regntunga skyar

Ska just bege mig ut i den lokala skogen för lite naturfoto när jag kastar ett öga ut genom fönstret. Ett tungt regnmoln är på väg åt mitt håll! Det blir en kopp kaffe istället, så får vi se hur det artar sig med vädret. Så börjar det dundra och vinden friskade i, såsom det brukar göra när det strax ska börja regna. Det förblir mulet och jag stannar i soffan och läser ut Marianne Faithfuls Minnen, drömmar och reflektioner och googlar de personer hon namedroppar som jag inte känner till, plus några till. Annars, precis som när man läser Keith Richards, Robbie Robertsons med fleras memoarer från den här tiden, en jäkla massa knark.

Kollar Tumblr och hittar en publicerad twittertråd där en person som får ta emot racistiska tweets publicerar namn och adress på de som skickat dem varvid flera raderar sina twitterkonton. That´s the way to do it!

Jag har en fitta tatuerad på armen och är numera en politisk artist.

Tove Lo. You go, girl!

http://itsstreetlove.tumblr.com/post/163052390985/abandoned-church-the-light-shines-in-the

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017