Kategorier
Stockholm

Livet moturs

Försökte nappa på ett erbjudande från fotomagasinet Aperture att förnya en prenumeration jag hade får ett par år sen. Men hur jag än gör så slutar det med ”We are unable to process this order because payment was declined by the bank.” Och då har jag ändå öppnat mitt kort för köp på alla sajter under en timme. Möjligen är de för slöa på Aperture så kortet hinner stängas innan de hinner debitera mig. Skitsamma, det är $90 och de kan jag använda på annat sätt.

”Roade” mig med att följa en diskussion på Fotosidan om polisingripandet mot en som fotograferade på en badstrand. Skiljelinjen går mellan de som hävdar att det är och ska vara tillåtet enligt lag och de som anser att det är kränkande per definition att plåta människor i baddräkt. Några av de senare säger sig kunna ta till våld mot de förra. Invektiven och förolämpningarna flödar. Noterbart att bara män deltar i tråden.

Kollade Malmös kvalmatch till Champions league härom kvällen. Försökte se den på Viaplay, då den gick på Viasat Premium. Där stod det bara och snurrade och snurrade. Gick då via Bredbandsbolaget och BBStream. Där kunde jag se matchen, trots att det stod ”ingen sändning” undertill.

DN hade en helsida om Ester Blenda Nordström och boken jag just läst, ”Byn i vulkanens skugga”, bra tajmning.

Läser ut semesterns tredje bok: Philip K. Dick, Motursvärlden. Igenfödda som grävs upp av särskilda företag som sen säljer dem till högstbjudande, livet levs baklänges tills man återvänder till livmodern och innebärande till exempel att cigarettfimparna röks allt längre tills de som hela cigaretter kan stoppas tillbaka i paketen. Fascinerande!

https://oldnewyork.tumblr.com/post/162866054980/kvetchlandia-dave-heath-new-york-city

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”Livet moturs”

Lätt hänt att det snurrar på för snabbt och för mycket. Det är en sak om det ändå är kul, är det jobbigt blir det svårare att hänga med på flera plan. Bra att det blir bättre, fortsätt så!

Stängt för kommentering.