Är det några som är idioter så är det svenskarna

La Vuelta, det klassiska spanska cykelloppet, Spaniens Tour de France, kommer inte längre att ha vackra damer när etappsegraren hyllas på scen.

En som blev ilsken när han informerades om beslutet var Brian Holm. Den danske cykelchefen är övertygad om att det är norrmännen som ligger bakom att traditionen med lättklädda damer nu försvinner.

– Detta är något som norrmännen har hittat på. Detta är den norska moralen, jag blev så förbannad och sur när jag såg rubriken om Vueltan. Inte ens svenskarna kan göra en sådan sak, och är det några som är idioter så är det svenskarna. De har inte ens ett cykellopp, säger Holm enligt NRK.

All you need is love. But a little chocolate now and then doesn’t hurt.
Charles M. Schulz
Själv har jag bara en jäkla massa choklad…
Är lite orolig för att jag inte ska ro min förrådsstädning i land. Det är så förbaskat mycket skit och det som slängs ska ju baxas ner till grovsoprummet, som är öppet onsdagar och söndra kl 18-19. Ett mål är att kunna hänga vinterjackorna i förrådet men dit är det en bit att vandra. Och det mesta måste flyttas ut i övriga rum i lägenheten så jag kan dammsuga golvet innan jag flyttar in det som blir kvar.
http://theworldtimez.tumblr.com/post/162884678193/joeinct-car-and-bank-san-francisco-photo-by

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017