Från bombnedslag till nystädat…

…nästan.

Tycker synd om er som alltid har perfekt städat hemma och aldrig får uppleva kontrasten mellan bombnedslag och nystädat.

En nystädad, eller hellre en perfekt städad lägenhet ligger ungefär femton flyttkartonger, fem pappkassar och ett antal mindre lådor bort. Läste för nån vecka sen om någon äldre tant som tyckte man skulle dödstäda, det vill säga städa innan man gick bort så ens efterkommande slapp det. Hade gärna sett att morsan gjort sig av med det som ni ligger i de flyttkartonger som står i min hall. Innehållet har affektionsvärde och jag har svårt att slänga sånt.

Hur som helst, jag har äntligen börjat kika på vad jag har får skit i mitt förråd. En del grejer har jag inte sett på många år och då kanske jag inte behöver behålla det. Men var jag fick energin ifrån begriper jag inte.

Får det här mejlet:

Vårt system visar att du ännu inte har aktiverat din till tillgång till 6-månaders Spotify Premium tillgång för endast kr 9,- 

Prenumererar på Spotify premium sedan flera år, så vad f-n är det här? Svarsadressen är iem@nordposts.com. Papperskorgen!

Det ryms en hel del minnen i de där förrådslådorna och jag ser mitt liv passera revy. Fan, det var bättre förr! Mycket bättre! Och det är svårt, mycket svårt, att slänga vissa saker. Stort affektionsvärde även här, när jag minns all härliga ungar jag jobbat med. Och allt jag sparat för att det kunde vara bra att ha nån gång i jobbet, men nu har vi inga fritidslokaler, inga förråd så det är bara att slänga. Trist!

Remember, for everything you have lost, you have gained something else. Without the dark, you would never see the stars.

http://thephotographerssociety.tumblr.com/post/163184306429/andrewgfisher-andrew-g-fisher-beside-the

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017