Mental baksmälla

Nästan lite mental baksmälla efter att ha slängt sex fulla sopsäckar och diverse annat skräp. Det värsta är att det fortfarande finns en massa att slänga, vadarbyxorna till exempel. Det är så emot mitt jag, att slänga användbara saker. Jag kommer ju aldrig att använda dem igen, men någon annan skulle kanske ha glädje av dem. Har ju ingen bil så jag kan ju inte köra nån loppis. Bara att slänga!

Två mellanstadiekillar cyklar förbi mig på väg till Coop:

–Har man inga hjärnceller, då är man väl död, va?!

Coop är så långt jag gått den senaste veckan. Får se om jag tar mig in till stan nånting. Börjar få slut på bloggbilder. Och det är sista semesterveckan.

Hittar ett citat bland alla klipp:

First I learn to read, then I read to learn.

That´s what it´s all about, isn´t it?!

They never sing doo wop in Harlem.

Det är lite rörigt innan jag fått undan skräpet och bestämt vad som ska vara kvar i förrådet. Min cykel måste stå där och den tar plats. I röran har jag förlagt min lilla espressokopp. Har nog ställt den på nåt udda ställe medan jag städade.

Hittar ett bord som jag kan ha som extra skapararbetsbord i vardagsrummet. Det blir trångt men vad gör det?! Får dumpa några små satsbord på balkongen.

Mental baksmälla? Äh, på´t igen,bara!

Tog en flukt till på kommunikationerna till Gnesta på lördag (Gnestaplanket). Läser att ”buss ersätter pendeltågen på sträckan Tumba-Södertälje C lördag och söndag till 14/8 pga underhållsarbete. Läs mer under störningar.” Den störningen avgör, nu blir det för bökigt. Lite synd att missa, har varit med där flera år i rad nu.

Hittar mors och fars vigselbevis och minnesblad från mitt dop. Och vilket go det var i morsan så länge hon såg att skriva. Hon skrev till statsministern (Göran Persson), finansministern, socialministern, Sveriges radio, TV:s  Kalla Fakta och alla hon kom på angående fattigpensionärernas usla villkor då. Hon fick svar men det var mest politiska floskler. Sossarna skrev att de minsann fått ordning på Sveriges ekonomi och att det var viktigare än att förbättra för pensionärerna. Och det har ju inte ändrat sig ett dugg. Politikerförakt har de sannerligen gjort sig förtjänta av.

https://imageseatthesoul.tumblr.com/post/163405113326/daido-moriyama

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017