Kategorier
Stockholm

”Crows brought the message…”

Tretti kråkor ovanför min väg till morgonbussen. Oroväckande eller ett gott omen?

Orkar kravla mig till Kent Klich-boksigneringen på Konst-ig efter jobbet. Ska börja kl 17.30, det gör det inte. Det är folk i butiken men den på glänt öppna dörren är blockerad avspolar på insidan. Står och surar, tänker att jag ger dem några minuter innan jag drar. Är för trött för att behöva stå och vänta på att langa ut pengar. En kvinna passerar mig och går in genom den andra, stängda dörren. Hoppsan! Jag tar samma väg och inhandlar raskt ”Gaza works” och får den signerad, i blyerts. Mer hållbart än tusch och bläck, påstår man.

Känner mig pigg rent kreativt, men fysiskt är jag rätt slut. I kväll och i morgon är det Champions league-fotboll. De börjar och slutar sent, kl 20.45 till 22.30, och ibland orkar jag bara se knappt första halvlek.

Vet inte vad jag drömde för vilda drömmar men jag vaknade iaf med en lätt stukad fot.

DN-rubriker denna morgon:

Jasmine tog sitt liv – då fungerade inte larmet
Brända bullar utlöste brandlarm

Det regnar.

Så, dags att gå till bussen.

http://andrescanal.tumblr.com/post/166469903551/andrés-cañal

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017